Jäsenyritykset

Maxies Antik

Maxies Antik

Maxies Antik on erikoistunut huonekaluihin 1700-luvulta ja 1800-luvun alusta. Suomalaisia ja ruotsalaisia huonekaluja barokin, rokokoon, kustavilaisuuden ja empiren aikakausilta.

Bisarri

Bisarri

Ostamme ja myymme suomalaista 1900-luvun muotoilua: Taidelasia, keramiikkaa, kaunista arkitavaraa sekä tekstiilejä. Kaj Franck, Bertel Gardberg, Saara Hopea, Dora Jung, Birger Kaipiainen,

Antiikkiliike J.Lammi

Antiikkiliike J.Lammi

  Aitoa, harvinaista ja mielenkiintoista antiikkia Antiikkiliike J.Lammi on perustettu vuonna 1998. Liike sijaitsee Korkeavuorenkatu 27, aivan Helsingin keskustan tuntumassa, lähellä Designmuseota.

AntikWest

AntikWest

AntikWest on erikoistunut kiinalaiseen antiikkiin. Kokoelmiin kuulluu 1700 ja 1800-luvun puhdasmuotoisia oppineiston huonekaluja kauniissa puulajeissa.

Vanha Patruuna

Vanha Patruuna

Rustiikkia Provencesta Vanhoja ranskalaisia sisustusesineitä. Peilejä, keramiikkaruukkuja, metallisia huonekaluja kuten puutarharyhmiä. Lisäksi suomalaisia talonpoikaishuonekaluja.

Antiikkiliike R.Muuri

Antiikkiliike R.Muuri

Antiikkiliike R.Muurin kokoelmassa on tarjolla huonekaluja, kattokruunuja, peilejä, pronssia, hopeaa ym. antiikkia 1700-1900-luvuilta kivijalkakaupastamme Helsingin sydämessä Annankadulla. Tervetuloa !

Mattogalleria Pazyryk

Mattogalleria Pazyryk

Yksilöllinen valikoima semiantiikkisia ja vanhoja persialaisia mattoja 60- ja 70-luvulta. Käsinsolmittujen mattojen kauppaa, korjausta, entisöintiä sekä pesulapalvelua.

Konservointi & kultaus Firenze

Konservointi & kultaus Firenze

Benvenuti! Tervetuloa tutustumaan työhöni taiteen ja antiikin parissa! Entisöin, restauroin ja konservoin vanhat esineet.

Entisöinti Rauhanlaakso

Entisöinti Rauhanlaakso

Entisöintiä vuodesta 1977. Olen erikoistunut alkuperäisvärien esille ottamiseen,maalaamiseen perinteisillä menetelmillä esim. ootraamalla ja marmoroimalla.

Konservaattori Niko Niinioja

Konservaattori Niko Niinioja

Huonekalukonservointi Niko Niinioja T:mi Huonekalujen ja muiden puuesineiden arvoa sekä historiaa kunnioittavaa konservointia ja restaurointia.

Antiikki Jokela

Antiikki Jokela

Ammattitaidolla kunnostettuja 1700-1800 luvun huonekaluja, talonpoikaisesineistöä, taidetta, kristallikruunuja, valaisimia sekä hopeaa. Yhteystiedot